Just Spee

Just heeft een gevarieerde carrière die zich uitstrekt over Europa en de Verenigde Staten. Op dit moment is hij voorzitter RvC bij Stage Entertainment, lid RvC bij Brunel, lid RvC bij CTS Eventim en lid van de adviesraad bij Redevco.

Van 2015 tot 2017 was Just CEO bij Stage Entertainment. Voorafgaand hieraan was hij van 2012 tot 2014 CEO van Endemol na ook twee jaren als CFO bij Endemol gefunctioneerd te hebben. Just was managing director bij Alvarez & Marsal, ’s werelds belangrijkste organisatie voor turnarounds en crisismanagement, van 2005 tot 2012, waar hij betrokken was bij een aantal high-profile turnaround successen. Van 2001 tot 2005 was hij werkzaam als onafhankelijk consultant, crisismanager en turnaround specialist. Eén jaar (2000-2001) was Just werkzaam als CFO van de Philips divisie Specialty Products. Een jaar eerder was hij CFO van de regio Noord- en West-Europa bij Rothmans International / British American Tobacco. Just begon zijn carriere bij Procter & Gamble in 1988 waar hij tot zijn vertrek in 1998 in diverse Europese en Amerikaanse vestigingen en in diverse divisies werkte. Zijn dienstverband eindigde hij als financieel directeur van de Duitse Health- & Beauty Care tak van het bedrijf.

Just heeft bedrijfseconometrie gestudeerd aan de Vrije Universiteit. Naast zijn werk heeft hij diverse bestuurswerkzaamheden op vrijwilligersbasis gedaan. Zo was hij recent nog penningmeester van de oudste voetbalclub van het land, de Koninklijke HFC te Haarlem.

Logo Future Female Leaders

Future Female Leaders

Anthony Fokkerweg 61
1059 CP Amsterdam
+31 20 72 33 642
info@futurefemaleleaders.nl

Want to register?

Are you a Future Female Leader with the ambition and potential to get to the very top?