Bert van Oostveen

Bert van Oostveen studeerde politicologie en bestuurskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en deed een postdoctoraal human resource management. In de periode voor 1996 was Bert van Oostveen werkzaam voor het CDU (Bonn) en de KLM personeelsvereniging.

Van Oostveen werkt sinds 1996 bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond en is eind 2002 benoemd tot manager competitiezaken en plaatsvervangend directeur betaald voetbal. Hij was in die hoedanigheid projectleider voor het WK 2006 in Duitsland en voor Euro 2008 in Oostenrijk en Zwitserland. Ook voor het WK 2010 in Zuid-Afrika heeft hij de rol van projectleider vervuld.

Op 1 april 2009 is Van Oostveen benoemd tot directeur bedrijfsvoering betaald voetbal van de KNVB. Vervolgens is Bert van Oostveen per 1 januari 2010 toegetreden tot het bestuur betaald voetbal als directeurbestuurder bedrijfsvoering. Per 1 september 2010 is hij de functies bestuursvoorzitter en directeur betaald voetbal van de KNVB gaan bekleden, als opvolger van Henk Kesler. Sinds 1 september 2012 bekleedt Van Oostveen naast zijn functie van directeur betaald voetbal, tevens de functie van secretaris-generaal van de KNVB.

Van Oostveen woont met zijn vrouw en twee kinderen in Zeist. In zijn vrije tijd doet hij graag aan wielrennen, golfen en daarnaast is hij een groot wintersportliefhebber. Van Oostveen heeft zelf tot enkele jaren geleden actief gevoetbald en op doel gestaan bij Amstelveen/Heemraad.

Logo Future Female Leaders

Future Female Leaders

Prof. J. H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen
+31 20 72 33 642
info@futurefemaleleaders.nl

Aanmelden voor FFL?

Ben jij die Future Female Leader met ambitie en potentie om door te groeien naar de top?