Neem deel aan de tweede groep Future Female Leaders!

In augustus 2017 starten wij met de tweede groep van Future Female Leaders. Het zou fantastisch zijn als jouw organisatie aan dit programma meedoet. Dit kan door een al bij jullie werkzame talentvolle jonge vrouw aan het programma te laten deelnemen, dan wel door een door Future Female Leaders geworven jonge talentvolle vrouw in dienst te nemen of in een opdracht van een jaar werkzaam te laten zijn.

Wij zijn vanaf nu weer kandidaten hiervoor aan het werven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Tel: 020-7233642

In augustus 2016 is de eerste groep van Future Female Leaders met 11 deelnemers werkzaam bij verschillende bedrijven gestart. De deelnemers zijn zeer enthousiast en geven aan dat zij door het programma echt groeien als mens en vrouwelijk leider. Daarnaast zien de mentoren, de docenten en de organisaties waar de deelnemers werken ook dat de deelnemers zich verder ontwikkelen als toekomstig leider. Onderstaande organisaties nemen deel aan Future Female Leaders.

logos deelnemende bedrijven 2016 2017

Het Future Female Leaders Program is er voor jonge, vrouwelijke talenten, die de ambitie en de potentie hebben de top van uw (profit of not for profit) organisatie te bereiken. Het FFL Program versterkt het talent en het vermogen van deze jonge vrouwen door hen sterker, veelzijdiger, veerkrachtiger, effectiever en creatiever te maken. Zij leren zo al vroeg in hun carrière de verschillende werkwijzen van ondernemingen en het ongeschreven spel van invloed en profilering te herkennen en daarnaar te handelen.

Streeft u naar meer vrouwen in de top van uw organisatie?

Laat uw vrouwelijke talent aan onze programma’s deelnemen.

 

Lees hier meer over de programma’s.

 

Nieuwsberichten

Business & Bubbles: Vlog Nicole Edelenbos
Kerst en 2017
10 okt t/m 28 nov 2016  Collegereeks Excelleren in vrouwelijk leiderschap met o.a. Nicole Edelenbos

Future Female Leaders Program


Het FFL Program biedt aan vrouwelijk toptalent een unieke mogelijkheid om in een vroeg stadium van haar carrière leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en een stevig fundament te leggen voor een leiderschapsrol op ceo niveau in de nabije toekomst. Deelnemers leren om bestaande interne en externe barrières te slechten en om te excelleren wanneer de situatie daarom vraagt.

Docenten hebben uiteenlopende specialisaties. Hieronder wat voorbeelden:

  • Prof. dr. Jaap van Muijen (professor)
  • Drs. Margreet Uyterlinde (psycholoog)
  • Drs. Jeroen Smit (publicist)
  • Prof. dr. Mandy van der Velde (arbeids- en organisatiepsychologe)
  • Gijs Scholten van Aschat (acteur)
  • Prof. dr. Janka Stoker (hoogleraar)

 

Kandidaten

Hoe bereik je als vrouw een toppositie in het bedrijfsleven of bij een organisatie?

Deelnemers combineren het FFL Program met werk. Een Future Female Leader heeft een baan en volgt via haar opdrachtgever het FFL Program of ze werkt op detacheringsbasis voor FFL B.V.

Aanmelden kandidaten

Opdrachtgevers

Wilt u meer vrouwen in de top van uw bedrijf of organisatie

Future Female Leaders Program is speciaal ontwikkeld voor jonge, getalenteerde vrouwen die de ambitie en de drive hebben om aan de top te komen en te blijven in uw bedrijf of (profit of non-profit) organisatie.

Aanmelden opdrachtgevers

Mentoren

Het coachen van deelnemers 

Elke deelnemer krijgt een coach en een (praktijk)mentor toegewezen.

Zij zullen de deelnemer online en offline ondersteunen bij haar ontwikkeling gedurende de looptijd van het programma.

Docenten

Docenten bij FFL

Deze selecte groep bestaat uit professoren, acteurs, ceo's, ondernemers en andere relevante en ervaren mensen. In compacte en intensieve sessies brengen zij hun specifieke kennis en kunde over aan de deelnemers.