Let’s Celebrate Talent!

 

FFL_HolidayWEB_FV

(Foto Wanda Tuerlinckx)

Het Future Female Leaders Program is er voor jonge, vrouwelijke talenten, die de ambitie en de potentie hebben de top van uw (profit of not for profit) organisatie te bereiken. Het FFL Program versterkt het talent en het vermogen van deze jonge vrouwen door hen sterker, veelzijdiger, veerkrachtiger, effectiever en creatiever te maken.
Zij leren zo al vroeg in hun carrière de verschillende werkwijzen van ondernemingen en het ongeschreven spel van invloed en profilering te herkennen en daarnaar te handelen.

Streeft u naar meer vrouwen in de top van uw organisatie?

 

Laat uw vrouwelijke talent aan onze programma’s¬†deelnemen.

 

Lees hier meer over de programma’s.

 

Onderstaande organisaties nemen / namen deel aan Future Female Leaders.

Screen Shot 2017-09-05 at 10.11.52

In augustus 2016 is de eerste groep van Future Female Leaders met 11 deelnemers werkzaam bij verschillende bedrijven gestart. De deelnemers zijn zeer enthousiast en geven aan dat zij door het programma echt groeien als mens en vrouwelijk leider. Daarnaast zien de mentoren, de docenten en de organisaties waar de deelnemers werken ook dat de deelnemers zich verder ontwikkelen als toekomstig leider. Zie hieronder het filmpje wat Future Female Leaders je brengt!

Nieuwsberichten

Individuele proeverij
De Proeverij
Meer vrouwen in de top: een zaak van op tijd beginnen

Future Female Leaders Program


Het FFL Program biedt aan vrouwelijk toptalent een unieke mogelijkheid om in een vroeg stadium van haar carrière leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en een stevig fundament te leggen voor een leiderschapsrol op ceo niveau in de nabije toekomst. Deelnemers leren om bestaande interne en externe barrières te slechten en om te excelleren wanneer de situatie daarom vraagt.

Docenten hebben uiteenlopende specialisaties. Hieronder wat voorbeelden:

  • Prof. dr. Jaap van Muijen (professor)
  • Drs. Margreet Uyterlinde (psycholoog)
  • Drs. Jeroen Smit (publicist)
  • Gijs Scholten van Aschat (acteur)
  • Prof. dr. Janka Stoker (hoogleraar)

 

Kandidaten

Hoe bereik je als vrouw een toppositie in het bedrijfsleven of bij een organisatie?

Deelnemers combineren het FFL Program met werk. Een Future Female Leader heeft een baan en volgt via haar opdrachtgever het FFL Program of ze werkt op detacheringsbasis voor FFL B.V.

Aanmelden kandidaten

Opdrachtgevers

Wilt u meer vrouwen in de top van uw bedrijf of organisatie

Future Female Leaders Program is speciaal ontwikkeld voor jonge, getalenteerde vrouwen die de ambitie en de drive hebben om aan de top te komen en te blijven in uw bedrijf of (profit of non-profit) organisatie.

Aanmelden opdrachtgevers

Mentoren

Mentoren

Iedere FFL krijgt een mentor (ervaringscoach) toegewezen. Dit is een (voormalig) bestuurder, toezichthouders en/of adviseur, met een uitstekende reputatie die langjarig (ten minste 10 jaar) in eindverantwoordelijke posities in het bedrijfsleven, de (rijks)overheid, zorg en onderwijs, werkzaam is geweest

Docenten

Docenten bij FFL

Deze selecte groep bestaat uit professoren, acteurs, ceo's, ondernemers en andere relevante en ervaren mensen. In compacte en intensieve sessies brengen zij hun specifieke kennis en kunde over aan de deelnemers.