foto

Nicole Edelenbos

Neem bij vragen a.u.b. contact met ons op:Screen Shot 2015-10-31 at 18.47.03

Programma management:
Prof. dr. Jaap van Muijen
Tel: +31 (0) 6 116 28 971
Email: vanmuijen@futurefemaleleaders.nl

All-Over verantwoordelijkheid:
Nicole Edelenbos
Tel: +31(0) 6 535 01 346
Email: edelenbos@futurefemaleleaders.nl

Postadres FFL
Future Female Leaders
Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT AMSTELVEEN

info@futurefemaleleaders.nl
Tel: 020-72 33 642

Nicole Edelenbos

Ik wil van toegevoegde waarde zijn. Daar doe ik mijn best voor Nicole is van nature nieuwsgierig. Ze voelt vaak aan dat er meer aan de hand is dan in eerste instantie wordt verteld. 'Daar kan ik niks aan doen, dat had ik als kind al. Lange tijd heb ik niets met die sensitiviteit willen doen. De laatste jaren heb ik het juist verder ontwikkeld, omdat ik merk dat ik dan meer toegevoegde waarde heb.

Het heeft niets zweverigs want ze kijkt met een behoorlijk klinische blik naar de dynamiek in de top van organisaties. Nicole: ‘Dat klopt, maar ik ben niet alleen maar analytisch. Iedereen in dit vak op dit niveau is analytisch. Daar maak je het verschil niet mee.’ Lees hier verder...

 

foto

Jaap van Muijen

In verschillende leiderschapstrajecten in organisaties ben ik vrouwen tegengekomen waarbij ik dacht:” Waarom zit je nog niet in een directiefunctie? Waarom heb je niet eerder in je carrière je vinger opgestoken om aan te geven dat je een leidinggevende functie ambieert? Waarom denk je dat jouw kwaliteiten en resultaten vanzelfsprekend worden gehonoreerd met de impliciet geambieerde leidinggevende functie? Waarom spreek je je niet uit over je prestaties en waarom maak je de verantwoordelijken niet duidelijk dat jij die positie wilt?” Lees hier verder...

foto

Camiel Notermans

Camiel is co-founder van Crowdale.com en houdt zich sinds de start in 2011 bezig met de ontwikkeling en uitvoering van nieuwe formats van opleiden voor corporate academies.

Een belangrijk onderdeel daarin is het design van programma's en de onderlinge afstemming die plaatsvindt in de driehoek van klant, hoogleraar en technologie. Uitgangspunt is dat de techniek geen rol van betekenis mag hebben ('techniek verdwijnt'), dat docent(en) de blend omarmen en qua content er een nadrukkelijkere rol voor interne expertise is weggelegd. 

Door inzet van online / blend in opleidingsprogramma’s kunnen werken en leren werkelijk convergeren. In de in-company programma’s van FFL produceert Camiel de live webinars, video's en leerplatformen.

foto

Helen van Duuren

Helen van Duuren is office manager bij Future Female Leaders. Ze is graag de spin in het web. Door haar jarenlange ervaring in een ondersteunde rol voor directie, partners en adviseurs zorgt zij samen met de andere teamleden van het secretariaat van FFL voor overzicht en rust op het kantoor.

Helen is begonnen als junior secretaresse op een makelaarskantoor in Haarlem. Hier heeft ze de ondersteunende rol in de praktijk geleerd en werd ze na een paar jaar office manager op dit kantoor. Vervolgens heeft ze bij een financieel en fiscaal advieskantoor gewerkt. Op dit kantoor had ze als office manager de leiding over het secretariaat en was ze de directiesecretaresse. Hierdoor heeft ze zich nog breder kunnen specialiseren in het office management en de ondersteuning van directie, partners en adviseurs.

Helen is integer, houdt van eerlijkheid en kwaliteit. Ze is stressbestendig en heeft goede organisatorische en sociale vaardigheden. In haar vrije tijd kom je haar regelmatig tegen in de duinen waar ze hardloopt.

 

foto

Juliette Schwarz

Juliette Schwarz is directie secretaresse bij Future Female Leaders. In de ondersteunde rol heeft zij het naar haar zin. Samen met Helen zorgt ze voor een goed lopend secretariaat.

Haar carriere begon als actrice in Londen en via vele verschillende functies, van PA in een textiel bedrijf in Londen tot secretaresse van 5 fysiotherapeuten, vond ze in maart 2015 haar weg naar EdelenbosHessels. Juliette heeft goede sociale en organisatorische vaardigheden, die op kantoor van EdelenbosHessels goed van pas komen. Bovendien spreekt ze 3 talen vloeiend, wat nooit weg is.

Ze is getrouwd en heeft 2 kinderen van 12 en 16.

foto