Individuele proeverij

Banner individuele proeverij

Future Female Leaders heeft een nieuw leiderschapsprogramma voor talentvolle vrouwen (Future Female Leaders – FFL- programma) ontwikkeld.

Het Future Female Leaders individuele programma biedt vrouwelijke talenten een unieke mogelijkheid voor ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten: een sterk fundament voor een eventuele leiderschapsrol op executiveniveau. Deelnemers leren hoe zij zichzelf kunnen positioneren en presenteren. Zij leren humor effectief te gebruiken, de omgeving adequaat in te schatten, hard te zijn op de inhoud en zacht in de relatie. Ze kunnen tikken uitdelen én incasseren, winnen en verliezen en bovenal in zichzelf geloven en dat waarmaken.

Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om het individuele programma te volgen heeft Future Female Leaders een verkort op maat gemaakt programma ontwikkeld:

De Individuele Proeverij:
Dit programma bevat verschillende ingrediënten uit het individuele programma van Future Female Leaders. Voor meer info, zie hier de link naar de website http://bit.ly/2zSOgt4

Het programma is bedoeld voor talentvolle vrouwen met de ambitie om hun leiderschapskwaliteiten (verder) te ontwikkelen.

Laat ons weten of je interesse hebt in de individuele Proeverij.

Vanduuren@futurefemaleleaders.nl
020-7233642
www.futurefemaleleaders.nl
PS: Uiteraard gebruiken wij bij de individuele Proeverij ook wel eens de picknick manden

De Proeverij

banner drank op tafel proeverij

Het FFL programma biedt vrouwelijke talenten een unieke mogelijkheid voor ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten: een sterk fundament voor een eventuele leiderschapsrol op executiveniveau.  Deelnemers leren hoe zij zichzelf kunnen presenteren en leren het spel te spelen. Zij leren humor te gebruiken, de omgeving adequaat in te schatten, hard te zijn op de inhoud en zacht in de relatie. Ze kunnen tikken uitdelen én incasseren, winnen en verliezen en bovenal in zichzelf geloven en dat waarmaken.

Wij hebben een tweedaags programma ontwikkeld: de Proeverij. Hierin worden -naar keuze- verschillende ingrediënten van het individuele FFL programma behandeld zoals:

  • personal power (spel van macht & beïnvloeding);
  • leren presenteren (in the spotlight);
  • casting & framing;
  • leiderschap als complex samenspel.

Het programma is bedoeld voor talentvolle vrouwen met de ambitie om hun leiderschapskwaliteiten (verder) te ontwikkelen. Aan de hand van de concrete invulling van de Proeverij wordt bepaald welke docenten en begeleiders aan het programma invulling zullen geven. Zie voor docenten, mentoren en coaches de website http://www.futurefemaleleaders.nl

De kosten van het programma worden bepaald door het aantal deelnemers en het aantal docenten.

 

Voor meer informatie: tel: 020-7233640 of vanduuren@futurefemaleleaders.nl

PS: Uiteraard gebruiken wij bij de Proeverij ook wel eens de picknick manden :-)foto picknickmanden

Meer vrouwen in de top: een zaak van op tijd beginnen

Screen Shot 2017-10-04 at 16.35.58

Meer vrouwen in de top: een zaak van op tijd beginnen

2 oktober 2017, door NPM Capital

Als het gaat om de aanwezigheid van vrouwen in de hoogste echelons van het bedrijfsleven, scoort Nederland internationaal bedroevend slecht. Dat bleek onlangs weer bij het verschijnen van de jaarlijkse Dutch Female Board Index van hoogleraar Mijntje Lückerath. Ging het vorig jaar nog om 7,1%, op dit moment is slechts 6,2% van de uitvoerende bestuursleden vrouw. Organisatieadviseur Nicole Edelenbos van EdelenbosHessels is ervan overtuigd dat dit alleen zal veranderen als er aanzienlijk vroeger in de carrière van jonge, ambitieuze vrouwen de juiste begeleiding wordt geboden. ‘Veel vrouwen zien onvoldoende lonkend perspectief.’ Lees hier verder

 

Business & Bubbles: Vlog Nicole Edelenbos

Zie hier de blog van Business Bolide met Nicole Edelenbos. Met veel humor vertelt Nicole over haar ervaringen, organisaties en uiteraard Future Female Leaders.

Kerst en 2017

Future Female Leaders wenst u

een geweldig mooie afsluiting van 2016.

kerstkaart 2016

artwork by @Lynnustrator (Instagram)

 

En voor 2017:

Doe mee aan ons programma en

zorg voor meer Future Female Leaders!

10 okt t/m 28 nov 2016  Collegereeks Excelleren in vrouwelijk leiderschap met o.a. Nicole Edelenbos

Collegereeks ‘Excelleren in vrouwelijk leiderschap’ 

Wat is ‘goed’ vrouwelijk leiderschap? Wat zijn de ‘ongeschreven regels van het spel’? Deze collegereeks is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze en talentvolle vrouwen die op top  niveau functioneren binnen hun organisatie maar zich professioneel als persoonlijk vlak verder willen ontwikkelen en beter inzicht willen krijgen in de competenties van o.a. vrouwelijk leiderschap.

Wanneer je je aanmeld via deze link ontvang je €100 korting op de deelnameprijs.

Meld u nu aan!

22 mrt t/m 19 april 2016  Collegereeks Excelleren in vrouwelijk leiderschap met o.a. Nicole Edelenbos

RBI-0065_Banner_468x60

Collegereeks ‘Excelleren in vrouwelijk leiderschap’ 

Wat is ‘goed’ vrouwelijk leiderschap? Wat zijn de ‘ongeschreven regels van het spel’? Deze collegereeks is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze en talentvolle vrouwen die op top  niveau functioneren binnen hun organisatie maar zich professioneel als persoonlijk vlak verder willen ontwikkelen en beter inzicht willen krijgen in de competenties van o.a. vrouwelijk leiderschap.

Wanneer je je aanmeld via deze link ontvang je €100 korting op de deelnameprijs.

Meld u nu aan!

Nicole Edelenbos en Jaap van Muijen Founders Future Female Leaders bij BNR Radio

luister hieronder naar de uitzending d.d. 28 januari 2016

Future Female Leaders in de Telegraaf d.d. 16 januari 2016: ‘Leiderschap is ambacht’

Lees hier het artikel uit de Telegraaf d.d. 16 januari 2016

Advertorial in FD d.d. 9 januari 2016

Schermafbeelding 2016-01-11 om 18.14.31

Wij wensen u een succesvol 2016 !

Schermafbeelding 2015-12-22 om 17.15.33