Overzicht Programma’s

Future Female Leaders heeft verschillende programma’s ontwikkeld:

Individuele Programma’s:

 • Future Female Leaders (individuele) programma: Het Future Female Leaders Program is er voor  jonge, vrouwelijke talenten, die de ambitie en de potentie hebben de top van uw (profit of not for profit) organisatie te bereiken. Het FFL Program versterkt het talent en het vermogen van deze jonge vrouwen door hen sterker, veelzijdiger, veerkrachtiger, effectiever en creatiever te maken. Zij leren zo al vroeg in hun carrière de verschillende werkwijzen van ondernemingen en het ongeschreven spel van invloed en profilering te herkennen en daarnaar te handelen. Lees hier meer over het FFL programma.
   

 • Individuele Proeverij: Om een beter beeld te krijgen van hetgeen het FFL programma inhoudt en te bieden heeft, hebben wij  de Individuele Proeverij ontwikkeld: Een tweedaags programma, waarbij verschillende ingrediënten van het FFL programma worden behandeld. Het programma is bedoeld voor talentvolle vrouwen. Lees hier meer over de Future Female Leaders Individuele Proeverij.
   

 • Future Female Leaders 35 +:  Future Female Leaders heeft een programma ontwikkeld specifiek voor vrouwen vanaf 35 jaar die hun persoonlijke ontwikkeling als leider aandacht (blijven) geven en willen leren hoe hun eigen rol en positie als ‘leider’ effectiever te maken. Lees hier meer over Future Female Leaders 35 +.

 

In-Company programma’s:

 • In-Company Proeverij: Om een beter beeld te krijgen van hetgeen het FFL programma inhoudt en te bieden heeft, hebben wij een Proeverij ontwikkeld: Een tweedaags programma, waarbij verschillende ingrediënten van het FFL programma worden behandeld. Het programma is bedoeld voor talentvolle vrouwen jonger dan 35 jaar. Tussen de 10 en 15 medewerkers kunnen deelnemen aan de Proeverij. Lees hier meer over de Future Female Leaders In-company Proeverij.
   

 • Future Female Leaders In-Company programma: Naast het huidige FFL-programma ontwikkelen wij ook een op maat gemaakt In-Company programma, dat de kern van FFL vertegenwoordigt. Ook deze programma’s zullen dit jaar van start gaan. Lees hier meer over het FFL In-Company programma.