Dorothé Lamers

Dorothé heeft zich ontwikkeld tot een zakelijke, resultaatgerichte en gedreven manager/bestuurder die zich vooral inzet voor organisaties met een maatschappelijk relevante doelstelling.

Aanvankelijk vervulde zij verscheidene functies op het terrein van personeel en organisatie. Haar rol als adviseur en sparringpartner van het management versterkte zij door haar studie Bedrijfskunde die zij voltooide aan de universiteit van Nijmegen. Met name haar kennis over organisatieontwikkeling en -verandering werd alhier vergroot. In 1995 maakte zij doelbewust de overstap naar algemeen management- en bestuursfuncties.

Wie samenwerkt met Dorothé wordt doorgaans gegrepen door haar enthousiasme en haar positieve uitstraling. Zij daagt mensen uit en betrekt ze in verbeterings- en vernieuwingsprocessen. Op basis van een heldere visie, een scherpe analyse en navolgbare theoretische modellen gaat zij aan de slag. Het versterken van het management, de professionals en alle sleutelfiguren die de verantwoordelijkheid op zich nemen ‘de kar te trekken’ beschouwt Dorothé steeds meer als de rode draad in haar werk. Haar kwaliteiten: inspireren en verbinden komen haar hierbij zeer goed van pas.

Logo Future Female Leaders

Future Female Leaders

Anthony Fokkerweg 61
1059 CP Amsterdam
+31 20 72 33 642
info@futurefemaleleaders.nl

Want to register?

Are you a Future Female Leader with the ambition and potential to get to the very top?