Frans van Steenis

Frans van Steenis is een energieke bestuurder/toezichthouder. Frans heeft ruim 25 jaar (internationale) ervaring in middelgrote ondernemingen, beursgenoteerde organisaties, partnerships en de (semi-) publieke sector. Hij is thuis in complexe bestuurlijke en politieke omgevingen; is evenwichtig, met een goede balans tussen onafhankelijkheid en betrokkenheid.

Frans is sinds 2011 voorzitter van de Raad van Bestuur van de Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij. Hiervoor is hij 5 jaar algemeen directeur/voorzitter directieraad van de koepelorganisatie Kamer van Koophandel Nederland geweest. Voor deze overstap naar de kamer van koophandel heeft Frans van 1999 t/m 2006 gewerkt bij Deloitte als managing partner.

Naast zijn huidige functie is Frans ook voorzitter RvT NHTV Nederlandse hogeschool voor Toerisme en Verkeer, bestuurslid Stichting Koning Willem I Stichting en lid RvT van onder meer Stichting Omniversum Den Haag, Stichting North Sea Regatta, de Stichting BID(Big Improvement Day) en het Haags Protocolbureau.

Zijn hobbies zijn duursporter en fanatiek zeezeiler, “lezen, luisteren en het debat”.

Logo Future Female Leaders

Future Female Leaders

Anthony Fokkerweg 61
1059 CP Amsterdam
+31 20 72 33 642
info@futurefemaleleaders.nl

Want to register?

Are you a Future Female Leader with the ambition and potential to get to the very top?