Annemieke Rijke

‘Als ik je leven al 1% lichter en leuker maak door middel van pragmatische en hands-on mentoring, is mijn dag geslaagd.’

Annemieke deelt haar strategische ervaring vanuit retail o.a. bij Albert Heijn, Ahold Europe, Etos, Ici Paris en Kruidvat graag met toekomstige leiders. Zo vervult ze naast adviesopdrachten voor MKB-bedrijven, scale-ups en ondernemers de rol van mentor voor starters en door-starters met focus op kruispunten in hun loopbaan. Met een snelle en ‘spot on’ analyse van pijnpunten, buigt ze die om naar kansen en een praktisch plan van aanpak.

Annemieke heeft bijna 30 jaar Retail-ervaring. Ze was o.a. van 2007-2010 mede-eigenaar van DA Drogisten en bekleedde daarna interim directiefuncties voor o.a. Blokker, Xenos en Gall & Gall. Tot juni 2021 was ze directeur van stichting de Buitenboordmotor die fundamentele verandering van de arbeidsmarkt realiseert door experimenten, zgn. Proeftuinen. Ze inspireert met haar ervaringen, de successen maar ook de mislukkingen die daarbij horen, en weet van uitdagingen en barrières positieve groei-ervaringen te maken.

Ze heeft een MSc in Marketing Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam, was als toezichthouder nauw betrokken bij de fusie van de Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging en het Rotterdamsch Studenten Corps, en is co-founder van het “Ondernemende vrouwenfonds” van het Erasmus Trustfonds.

Logo Future Female Leaders

Contact

+31 (0) 20 72 33 640
info@futurefemaleleaders.nl

Opleidingslocatie:

Werfkade 8
Amsterdam

Postadres:

Daelenbroek 3
1082AA Amsterdam

Want to register?

Are you a Future Female Leader with the ambition and potential to get to the very top?