Skip to main content

Opdrachtgevers

Wilt u meer vrouwen in de top van uw organisatie?

De meeste organisaties trekken zich het onderwerp talentmanagement en ‘meer vrouwen aan de top’ aan. Veelal omdat bestuurders merken dat het bieden van perspectieven aan talent goed is voor het bedrijf. Talent hebben betekent ander talent aantrekken en daardoor in kwaliteit op vele fronten boven anderen uitsteken.

Een goed HR beleid waardoor talentvolle vrouwen kunnen doorstromen geeft aan dat er is nagedacht over diversiteit en de voordelen die dat kan bieden. Goed werkgeverschap houdt in dat er is nagedacht over het aantrekken van talenten en dat er ruimte is gecreëerd om vrouwen te laten doorgroeien tot de top van de organisatie.

Wij realiseren ons dat veel organisaties door middel van het bieden van leiderschapsprogramma’s en traineeships zich al bewust zijn van de noodzaak daarvan om vrouwelijk talent in huis te halen en te houden. Wij juichen deze aanpak zeer toe. Tegelijkertijd moeten we constateren dat er aan de top nog steeds weinig vrouwen te vinden zijn.

Met het Future Female Leaders Program maken wij jonge vrouwen aan het begin van hun carrière bewust van de impact die zij zelf kunnen maken, van wat zij al in huis hebben, maar ook hoe er naar hen vanuit carriere perspectieven wordt gekeken; hoe ‘het spel gespeeld wordt’. De bewustwording van dit alles is de belangrijkste factor en wij zijn ervan overtuigd daarmee de geselecteerde jonge vrouwen te ondersteunen om nog beter en sterker te worden dan zij al zijn. De deelnemers zullen elkaar ook als groep ondersteunen, hetgeen nog verder zal worden versterkt doordat de alumni ook een rol zullen krijgen in het programma.

U kunt op de volgende wijze deelnemen als opdrachtgever:

  1. Kandidaten zijn geworven en geselecteerd door Future Female Leaders BV en komen bij ons in dienst om te werken in passende opdracht(en) bij bedrijven/organisaties.
  2. Kandidaten zijn geworven en geselecteerd door Future Female Leaders BV en treden in dienst bij een bedrijf/organisatie, vanuit deze nieuwe werkgever doen zij mee aan het programma.
  3. Kandidaten hebben al een dienstverband. Vanuit hun werkgever nemen zij deel aan het programma.

De kosten met betrekking tot het programma kunt u vinden op de pagina ‘Programma’.

“Goed werkgeverschap houdt in dat er is nagedacht over het aantrekken van talenten en dat er ruimte is gecreëerd om vrouwen te laten doorgroeien tot de top van de organisatie.”

– Nicole Edelenbos (oprichter FFL)


Deelnemer worden:

Wordt opdrachtgever bij het Future Female Leadership Programma.

Opdrachtgever worden?