Coaches

Iedere groep van FFl’s krijgt vaste coaches voor de intervisie bijeenkomsten toegewezen. De coaches begeleiden het proces van gerichte intervisie met elkaar.

De coaches onderhouden contact met het programma management van FFL. Indien een FFL-deelnemer individuele coaching nodig heeft, zal daarover overleg plaatsvinden en kan FFL daarin voorzien. Individuele coaching maakt niet standaard deel uit van het programma.

Future Female Leaders weten zich te presenteren en het machtsspel te spelen. Zij leren humor te hanteren, de omgeving adequaat in te schatten, hard te zijn op de inhoud en zacht in de relatie. Ze kunnen tikken uitdelen én incasseren, winnen en verliezen en bovenal in zichzelf geloven en dat waarmaken.”

– Nicole Edelenbos

Dorothé Lamers

Dorothé heeft zich ontwikkeld tot een zakelijke, resultaatgerichte en gedreven manager/bestuurder die zich vooral inzet voor organisaties met een maatschappelijk relevante doelstelling.

Aanvankelijk vervulde zij verscheidene functies op het terrein van personeel en organisatie. Haar rol als adviseur en sparringpartner van het management versterkte zij door haar studie Bedrijfskunde die zij voltooide aan de universiteit van Nijmegen. Met name haar kennis over organisatieontwikkeling en -verandering werd alhier vergroot. In 1995 maakte zij doelbewust de overstap naar algemeen management- en bestuursfuncties.

Wie samenwerkt met Dorothé wordt doorgaans gegrepen door haar enthousiasme en haar positieve uitstraling. Zij daagt mensen uit en betrekt ze in verbeterings- en vernieuwingsprocessen. Op basis van een heldere visie, een scherpe analyse en navolgbare theoretische modellen gaat zij aan de slag. Het versterken van het management, de professionals en alle sleutelfiguren die de verantwoordelijkheid op zich nemen ‘de kar te trekken’ beschouwt Dorothé steeds meer als de rode draad in haar werk. Haar kwaliteiten: inspireren en verbinden komen haar hierbij zeer goed van pas.

Margrietha Wats

Margrietha is partner bij De Galan Groep. Zij is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van toezicht en besturing.

Zij ondersteunt bestuurders en toezichthouders bij complexe vraagstukken in sturing, samenwerking en organisatie-ontwikkeling. Zij verbindt het professionele perspectief met het organisatie
perspectief. Zij vervult meerdere toezichthoudende functies en geeft les aan de TU Delft. Daarnaast heeft zij ruime ervaring als coach en begeleider op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en intervisie.

Logo Future Female Leaders

Contact

+31 (0) 20 72 33 640
info@futurefemaleleaders.nl

Bezoekadres

OldSchool Studio 15
Gaasterlandstraat 3-5
Amsterdam

Postadres:

Daelenbroek 3
1082AA Amsterdam

Want to register?

Are you a Future Female Leader with the ambition and potential to get to the very top?