Mentoren

Iedere FFL krijgt een mentor (ervaringscoach) toegewezen. Dit is een (voormalig) bestuurder, toezichthouders en/of adviseur, met een uitstekende reputatie die langjarig (ten minste 10 jaar) in eindverantwoordelijke posities in het bedrijfsleven, de (rijks)overheid, zorg en onderwijs, werkzaam is geweest;

  • Hij/zij heeft zelf een carrière pad tot aan ‘ de top’ doorlopen en wil vanuit maatschappelijk oogpunt een bijdrage leveren aan het begeleiden van ambitieus en potentierijk jong vrouwelijk talent;
  • Hij/zij is bereid voor de periode van 2 jaar mentor te zijn van een Future Female Leader;
  • Hij/Zij is bereid om op een integer en betrouwbare manier bereid kennis en ervaringen te delen en adviezen en aanbevelingen te geven; goed kan luisteren en een positief coachende leiderschapsstijl heeft.

De mentor kan een voorbeeldfunctie aannemen en zal vooral tips en adviezen geven. De coach is ook een leerregisseur en faciliteert het leren, maar dan volledig gericht op de persoonsontwikkeling.

“Future Female Leaders weten zich te presenteren en het machtsspel te spelen. Zij leren humor te hanteren, de omgeving adequaat in te schatten, hard te zijn op de inhoud en zacht in de relatie.
Ze kunnen tikken uitdelen én incasseren, winnen en verliezen en bovenal in zichzelf geloven en dat waarmaken.”

– Nicole Edelenbos

[widgetkit id=1]

Logo Future Female Leaders

Future Female Leaders

Anthony Fokkerweg 61
1059 CP Amsterdam
+31 (0) 20 72 33 640
info@futurefemaleleaders.nl

Want to register?

Are you a Future Female Leader with the ambition and potential to get to the very top?