Renate Litjens

Renate Litjens is een enthousiast en gedreven persoon. Zij is een ervaren bestuurder en toezichthouder. Zij heeft in gecompliceerde situaties (crises e.d.) door middel van haar vriendelijke en doeltreffende manier van besturen vaak een organisatie zowel in beweging alsook in de juiste richting gekregen. Ze heeft een mensgeoriënteerde instelling, respecteert haar omgeving, luistert goed en handelt snel en doordacht. Ze is in staat moeilijke beslissingen te nemen en door te voeren.

Tijdens haar werkzaamheden is zij veelal in staat gebleken in een turbulente tijd de juiste structuur binnen een organisatie te creëren om de kwaliteit en performance te verbeteren. Zij heeft veel organisaties en bedrijven geleid dan wel begeleid tijdens ingrijpende cultuurveranderingen en reorganisaties. Naast het adviseren over een juiste wijze van organisatie-inrichting en -ontwikkeling was ook het samenvoegen en afstoten van bedrijfsonderdelen en -activiteiten dikwijls aan de orde.

Door een heldere en snelle analyse is zij in staat in korte tijd voor verschillende situaties een aansprekende aanpak te ontwikkelen en de organisatie op een effectieve wijze aan te sturen. Door een resultaatgerichte manier van werken weet zij de opdrachten binnen de daarvoor gestelde tijd te volbrengen en de beoogde doelen te realiseren.

Renate beschikt over een stevige ervaring in algemene en financiële eindverantwoordelijke functies en opdrachten. Daarnaast zijn als sterke punten te noemen het werken aan herstel van relaties (intern en extern) en het werken met professionals. ‘Running the business’ en ‘changing the business’ zijn haar beiden toe te vertrouwen.

Renate heeft humor, is innemend en enthousiast en bijt zich graag vast in een opdracht. Zij weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden, gaat problemen niet uit de weg en brengt een organisatie graag naar een hoger niveau. Kwaliteit, resultaat en open communicatie staan bij haar hoog in het vaandel.

Logo Future Female Leaders

Contact

+31 (0) 20 72 33 640
info@futurefemaleleaders.nl

Bezoekadres

OldSchool Studio 15
Gaasterlandstraat 3-5
Amsterdam

Postadres:

Daelenbroek 3
1082AA Amsterdam

Want to register?

Are you a Future Female Leader with the ambition and potential to get to the very top?