Skip to main content

Maureen Schlejen

Met ruim 23 jaar ervaring, waarvan 12 jaar als leidinggevende en 7 jaar als directielid, voel ik mij als een vis in het water in de financiële dienstverlening. Ik beschik over diepgaande ervaring met zowel professionele als particuliere klanten in commerciële omgevingen. Door de dynamiek en kennis van de financiële markten sta ik midden in de actualiteit. Ik heb hierdoor een duidelijke visie op waar ik met mijn organisatie naar toe wil. En ik ben zeer gedreven om deze visie samen met mijn omgeving tot werkelijkheid te maken. Ik word hierbij gestimuleerd door samenwerken, ideeën van anderen en verkregen klantinzichten (klant centraal). Ik heb altijd in grotere corporates gewerkt en heb daardoor ervaring met het omgaan met diverse stakeholders en de beïnvloeding hiervan.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen in mijn omgeving, heb altijd een positieve instelling en ben in staat dit over te brengen op de mensen in mijn omgeving. Verbinding van en met mensen is dan ook kenmerkend voor mijn leiderschapsstijl. Daarbij focus ik me op het persoonlijke aspect: de mens achter de medewerker. Wat drijft de persoon, wat zijn zijn of haar capaciteiten en wat kan hij of zij nog leren? Hierdoor krijg ik mensen in beweging en indien nodig ook mee in de verandering.

Ik ben resultaatgericht en ben ervan overtuigd dat ik meer resultaat kan behalen met diversiteit in mensen en daarmee ook gedachten. De teams waar ik leiding aan geef zijn dan ook divers in de samenstelling.

Mijn laatst genoten studie is Executive MBA Food & Finance aan Business Universiteit Nyenrode.