Programma Management

Deze mensen maken het Future Female Leadership Programma mogelijk.

Programma Management:

Nicole Edelenbos – edelenbos@futurefemaleleaders.nl

Contact: 

info@futurefemaleleaders.nl
020-72 33 642

“Shakespeare, leiderschap en speechmaking maken onderdeel uit van executive programma’s. Daarin ervaren deelnemers de kracht van Shakespeares stukken vol tijdloze dilemma’s en beroemde speeches.”

– Drs. Henriëtte Koomans

Nicole Edelenbos

Nicole Edelenbos

“Ik wil van toegevoegde waarde zijn. Daar doe ik mijn best voor.”

Nicole is van nature nieuwsgierig. Ze voelt vaak aan dat er meer aan de hand is dan in eerste instantie wordt verteld. ‘Daar kan ik niks aan doen, dat had ik als kind al. Lange tijd heb ik niets met die sensitiviteit willen doen. De laatste jaren heb ik het juist verder ontwikkeld, omdat ik merk dat ik dan meer toegevoegde waarde heb.’

Het heeft niets zweverigs want ze kijkt met een behoorlijk klinische blik naar de dynamiek in de top van organisaties. Nicole: ‘Dat klopt, maar ik ben niet alleen maar analytisch. Iedereen in dit vak op dit niveau is analytisch. Daar maak je het verschil niet mee.’

Vertrouwd Adviseur
In bestuurskamers weet ze haar feedback diplomatiek te verpakken. Vaak in vragende vorm. Nicole: ‘Ik geef vertrouwen en bied veiligheid, steek niet onder stoelen of banken wat ik zie en waarmee ik kan helpen, maar probeer dat op een manier te doen die niet bedreigend is. Mijn doel is om mensen beter met elkaar te laten werken. Ik geloof daarin. Een sterk team is de sleutel tot succes.’

Future Femal Leaders Program
Ik ben FFL gestart, omdat ik merkte dat er vrouwen ‘ stopten’ die potentie en ambitie hadden om de top te bereiken.

Ik heb in het begin van mijn carrière in behoorlijk masculiene sectoren gewerkt: verzekeringen, vastgoed en voetbal. Ik heb me aanvankelijk niet afgevraagd of het bijzonder was om als vrouw in deze omgevingen carrière te maken. Dat besef is pas later gekomen, toen ik merkte dat veel vrouwen besloten ermee op te houden die wel potentie en ambitie hadden de top te bereiken.
Tijdens haar carrière merkte Edelenbos dat er naar vrouwen op een andere manier wordt gekeken. Ook vrouwelijke eigenschappen, die op zich waardevol zijn, worden minder gewaardeerd dan mannelijke eigenschappen. “En dat terwijl veel vrouwen zó veel meer in zich hebben dan ze nu kunnen laten zien”.

Nicole Edelenbos is ook oprichter en partner van EdelenbosHessels Executive Partners, een netwerk van opdrachtgevers, professionals en executive managers. De activiteiten van EdelenbosHessels Executive Partners bestaan uit (interim) managementoplossingen met name rondom veranderprocessen en crisissituaties.

Naast FFL en EdelenbosHessels is Nicole voorzitter RVC Coöperatie Eredivisie Vrouwen (CEV), lid Advisory Board van RB CIF, Lid van het Stichtingsbestuur Dool Industries, Oprichter opleiding: Besturen & Vernieuwen in de Zorg ( SIOO) als ook Succesvol Besturen van Ziekenhuizen (SIOO). Verder is zij gastdocente en dagvoorzitter bij diverse congressen waaronder Kluwer, Ondernemende Juristen en OSR Juridische Opleidingen.

Logo Future Female Leaders

Contact

+31 (0) 20 72 33 640
info@futurefemaleleaders.nl

Bezoekadres

OldSchool Studio 15
Gaasterlandstraat 3-5
Amsterdam

Postadres:

Daelenbroek 3
1082AA Amsterdam

Want to register?

Are you a Future Female Leader with the ambition and potential to get to the very top?