Programma’s

Future Female Leaders heeft verschillende programma’s ontwikkeld:

Individuele Programma’s:

Future Female Leaders Basis Programma:

Het Future Female Leaders Program is er voor jonge, vrouwelijke talenten, die de ambitie en de potentie hebben de top van uw (profit of not for profit) organisatie te bereiken. Het FFL Program versterkt het talent en het vermogen van deze jonge vrouwen door hen sterker, veelzijdiger, veerkrachtiger, effectiever en creatiever te maken. Zij leren zo al vroeg in hun carrière de verschillende werkwijzen van ondernemingen en het ongeschreven spel van invloed en profilering te herkennen en daarnaar te handelen.


Individuele Proeverij (niet leeftijdsgebonden)

Individuele Proeverij: een tweedaags intensief en inspirerend programma, waarbij verschillende ingrediënten van het FFL programma worden behandeld. Het programma is bedoeld voor talentvolle vrouwen, die interesse hebben in hun persoonlijke ontwikkeling in leiderschap.


Advanced 35+ Programma

Future Female Leaders heeft een programma ontwikkeld specifiek voor vrouwen vanaf 35 jaar die hun persoonlijke ontwikkeling als leider aandacht (blijven) geven en willen leren hoe hun eigen rol en positie als ‘leider’ effectiever te maken.

In-Company programma’s:

Future Female Leaders In-Company programma:

Naast het huidige FFL-programma ontwikkelen wij ook een op maat gemaakt In-Company programma, dat de kern van FFL vertegenwoordigt. Ook deze programma’s zullen dit jaar van start gaan.


In-Company Proeverij (niet leeftijdsgebonden):

Incompany proeverij: Een tweedaags programma, waarbij verschillende ingrediënten van het FFL programma worden behandeld. Het programma is bedoeld voor talentvolle vrouwen van alle leeftijden. Tussen de 10 en 12 medewerkers kunnen deelnemen aan de Proeverij.

Logo Future Female Leaders

Contact

+31 (0) 20 72 33 640
info@futurefemaleleaders.nl

Opleidingslocatie:

Werfkade 8
Amsterdam

Postadres:

Daelenbroek 3
1082AA Amsterdam

Want to register?

Are you a Future Female Leader with the ambition and potential to get to the very top?