Individuele Proeverij

Een tweedaags intensief en inspirerend programma, waarbij verschillende ingrediënten van het FFL programma worden behandeld. Het programma is bedoeld voor talentvolle vrouwen, die interesse hebben in hun persoonlijke ontwikkeling in leiderschap.

Aanmelden

Ben jij die Future Female Leader met ambitie en potentie om door te groeien naar de top? Wil je jouw kennis en kunde optimaal benutten met behulp van het Future Female Leader Program?


1. Introductie

Het FFL individuele programma biedt vrouwelijke talenten een unieke mogelijkheid voor ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten: een sterk fundament voor een eventuele leiderschapsrol op executiveniveau.  Deelnemers leren hoe zij zichzelf kunnen positioneren, presenteren en leren ‘het spel’ te spelen. Zij leren humor effectief te gebruiken, de omgeving adequaat in te schatten, hard te zijn op de inhoud en zacht in de relatie. Ze kunnen tikken uitdelen én incasseren, winnen en verliezen en bovenal in zichzelf geloven en dat waarmaken.

Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om het individuele programma te volgen heeft Future Female Leaders een op maat gemaakt programma ontwikkeld:

De Individuele Proeverij:

Dit programma bevat verschillende ingrediënten uit het individuele programma van Future Female Leaders. Het programma moet het talent en de persoonlijke kracht van vrouwen vergroten door hen sterker, meer veelzijdig, veerkrachtiger, effectiever en creatief te maken.


2. Voor wie?

Future Female Leaders individuele Proeverij is ontwikkeld voor talentvolle vrouwen met de ambitie om hun leiderschapskwaliteiten (verder) te ontwikkelen.


3. Verdere ontwikkeling in leiderschapskwaliteiten

Zonder een duidelijke opdracht kan elk programma een ontspannende onderbreking van de dagelijkse praktijk worden. Daarom ontwerpen we het programma zodanig dat er iets op het spel staat. Het programma gaat vooral over het ontwerpen van jezelf en om je persoonlijke kracht te versterken. Daarom zou het een uitdaging zijn voor de deelnemers om hun vermogen en vaardigheden aan het einde van het programma te tonen. Wij raden aan dat elke deelnemer een persoonlijke toon maakt over waarom ze de juiste persoon is om de uitdagingen van morgen in de gaten te houden voor een selecte groep partners.


4. Voorbereiding

Als voorbereiding op de proeverij vragen wij de deelnemers over de volgende vragen na te denken:

  • De rol van het werk;
  • De huidige rol binnen jouw organisatie;
  • Wat verwacht je van jouw organisatie en wat is je toegevoegde waarde voor jouw organisatie?
  • Waar wil je over 3 jaar staan?

5. Verschillende ingrediënten

Verschillende ingrediënten uit het Individuele programma van Future Female Leaders worden behandeld in de Individuele Proeverij, zoals:

  • personal power (spel van macht & beïnvloeding);
  • leren presenteren (in the spotlight);
  • casting & framing;
  • leiderschap als complex samenspel.

6. Duur en omvang

Future Female Leaders individuele proeverij duurt twee aaneengesloten dagen.


7. Groepsomvang

De groep bestaat uit minimaal tien deelnemers.


8. Data

De eerstvolgende Individuele Proeverij zal plaats vinden op: 16 en 17 mei 2023.

Download hier het programma van de eerstvolgende editie.


9. Kosten

De kosten voor Future Female Leaders individuele proeverij bedragen € 850 ex btw.


10. Locatie

Future Female Leaders individuele proeverij zal gehouden worden in Amsterdam. De locatie is goed te bereiken met auto en OV.


11. Aanmelden

Deelnemers kunnen zich aanmelden door contact op te nemen met Future Female Leaders via onderstaande knop.

Logo Future Female Leaders

Contact

+31 (0) 20 72 33 640
info@futurefemaleleaders.nl

Opleidingslocatie:

Werfkade 8
Amsterdam

Postadres:

Daelenbroek 3
1082AA Amsterdam

Want to register?

Are you a Future Female Leader with the ambition and potential to get to the very top?