Skip to main content

In-Company Proeverij

Een tweedaags programma, waarbij verschillende ingrediënten van het FFL programma worden behandeld. Het programma is bedoeld voor talentvolle vrouwen van alle leeftijden. Tussen de 8 en 12 medewerkers kunnen deelnemen aan de Proeverij.

  • personal power (spel van macht & beïnvloeding);
  • leren presenteren (in the spotlight);
  • casting & framing;
  • leiderschap als complex samenspel.

Het FFL programma biedt vrouwelijke talenten een unieke mogelijkheid voor ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten: een sterk fundament voor een eventuele leiderschapsrol op executiveniveau.  Deelnemers leren hoe zij zichzelf kunnen presenteren en leren het spel te spelen. Zij leren humor te gebruiken, de omgeving adequaat in te schatten, hard te zijn op de inhoud en zacht in de relatie. Ze kunnen tikken uitdelen én incasseren, winnen en verliezen en bovenal in zichzelf geloven en dat waarmaken.

Het programma is bedoeld voor talentvolle vrouwen met de ambitie om hun leiderschapskwaliteiten (verder) te ontwikkelen. Aan de hand van de concrete invulling van de Proeverij wordt bepaald welke docenten en begeleiders aan het programma invulling zullen geven. Zie voor docenten, mentoren en coaches de website https://www.futurefemaleleaders.nl

Kosten: graag in overleg, want afhankelijk van aantal deelnemers en docenten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.