Podcast: Nicole Edelenbos bij Female Boss

De top van het bedrijfsleven: helaas maken weinig vrouwen mee hoe het er daar aan toe gaat.
Nicole Edelenbos is zo’n vrouw die de top wél heeft weten te bereiken. Ze werkte als directeur voor grote voetbalclubs, zoals Feyenoord, maar ook bij ING en managementbureau Boer & Croon.
In deze mannenbolwerken wist zij als één van de weinige vrouwen een plekje aan de bestuurstafel te veroveren. Hoe krijg je dat als jonge vrouw voor elkaar?!
In dit interview deelt ze haar adviezen met ons en legt ze uit wat zij nu doet met haar Future Female Leaders programma voor jonge, vrouwelijke talenten die de ambitie en potentie hebben om ook aan die bestuurstafel te gaan zitten.

Luister mee naar de belevenissen van Nicole en haar tips over hoe we zelf de top kunnen bereiken.

🎧 Over Female Boss
In Female Boss worden sterke vrouwen in de spotlight gezet: Om hen te waarderen, maar ook om andere vrouwen en meisjes te motiveren en inspireren! Wat is er als vrouw allemaal mogelijk? Hoe doorbreken we glazen plafonds? En hoe ga je om met seksuele intimidatie op de werkvloer? Welke blokkerende gewoonten ervaren we en hoe gaan we daarmee om?

Ik spreek met mijn gasten over hun bereikte doelen, tegenslagen, stereotypering en rolmodellen. Ook ga ik met hen op zoek naar oplossingen voor de huidige ongelijkheid.

✊ Sluit je aan en maak ook het verschil.

https://www.instagram.com/femalebossdepodcast/

Logo Future Female Leaders

Contact

+31 (0) 20 72 33 640
info@futurefemaleleaders.nl

Opleidingslocatie:

Werfkade 8
Amsterdam

Postadres:

Daelenbroek 3
1082AA Amsterdam

Want to register?

Are you a Future Female Leader with the ambition and potential to get to the very top?